Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen

'S-HEER HENDRIKSKINDEREN
Koopsom
€ 429.000,- v.o.n.
Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2023
Kamers
4
Slaapkamers
3
Woonopp.
130 m²

Interesse in deze woning?

Faasse & Fermont makelaars te Goes

vasb#snnffr-srezbag.ay
0113-250555

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Download gratis het DuurzaamheidsprofielWoningwaarde rapport

Omschrijving

Aan de rand van Goes, in 's-Heer Hendrikskinderen, is de bouw gestart van het nieuwbouwproject Hendriks Plaza.
's-Heer Hendrikskinderen is een gemoedelijk dorp op Zuid Beveland, direct grenzend aan Goes en heeft ca. 1.230 inwoners. Vanuit Hendriks Plaza staat u binnen een mum van tijd in het prachtige centrum van Goes met haar uitgebreide winkelaanbod, restaurants, scholen, etc. Ook de ontsluiting naar de A58 ligt op een steenworp afstand.

Het plan is een mix van woningtypen, waarvan inmiddels alleen nog enkele rij-/ hoekwoningen beschikbaar zijn. Ook de BOUW van deze woningen is inmiddels GESTART en zullen circa eind van het jaar, begin volgend jaar gereed zijn. Dat betekend dat je, behalve alle voordelen en comfort van een nieuwbouwwoning, ook optimale zekerheid hebt.

In het plan is rekening gehouden met voldoende parkeergelegenheid en voor een rustig straatbeeld is gekozen om aan de straatzijde allemaal dezelfde erfafscheiding aan te brengen. Aan de voorzijde door middel van lage, groene hagen en aan de zij-/ en achterkant in de vorm van een hekwerk met klimop en/ of schuttingdelen.

Binnen Hendriks Plaza zullen 6 rijwoningen worden gebouwd. De hoekwoning aan de rechterzijde heeft een afwijkende architectuur. Op deze hoek is een accent aangebracht, die met name in het oog springt door de dwarskap. Tevens heeft deze woning ook een afwijkende indeling ten opzichte van de andere 5 woningen omdat deze dieper is.

Alle woningen zijn zeer ruim en beschikken over een breedte binnen de muren van maar liefst 5,70 meter met een diepte van 9,15 meter en de XL woning zelfs 11,15m. Je ziet meteen dat alle vertrekken royale afmetingen hebben.

De afwerking is uitstekend met standaard:
- triple beglazing
- bodemwarmtepomp
- sanitair- en tegelpakket
- stelpost keuken
- ruime buitenberging van 13,8m2
- gedeeltelijke erfafscheiding bestaande uit schutting en haag

Vijf van de zes woningen hebben dezelfde plattegrond, waarbij deze gespiegeld aan elkaar worden uitgevoerd. Alleen de XL-hoekwoning met bouwnummer 1 is groter en heeft een afwijkende plattegrond.

Bouwnummers 2 t/m 6:
Via de voordeur stapt u in de hal waar zich de meterkast, het toilet en technische ruimte bevindt. Van hieruit loopt u de woonkamer met open keuken binnen. Hier valt direct het vele licht op dat binnenkomt via de grote schuifpui en aparte loopdeur aan de achterzijde van de woning. Hier is dan ook de zithoek bedacht zodat er uitgekeken kan worden op de ruime achtertuin. De keukenopstelling is aan de voorzijde van de woning gepland en daar geeft het raam uitzicht op de Nieuwe Rijksweg. Onder de trap naar de verdieping is een fijne trapkast voor het opbergen van spullen.

Op de verdieping zijn een drietal slaapkamers van resp. 14,4m2, 10,6m2 en 7,4m2. De badkamer biedt ruimte aan een douche, wastafel en toilet. Voor de wasmachine en droger is op de overloop een aparte, afsluitbare ruimte gecreëerd direct naast de badkamer. Ook is er nog een bergkast op de overloop aanwezig.

De zolderverdieping heeft een afgesloten berging/ technische ruimte maar is verder een open ruimte. Gezien de afmeting is het prima mogelijk hier nog een ruime extra (slaap-) kamer te creëren.

De woningen liggen op zeer ruime percelen van 211 tot 220 m2, waarvan de achtertuin maar liefst 22,5 meter diep is. De tuinen zijn zuid georiënteerd en er wordt standaard een berging geplaatst van 3,65m bij 3,65m.

Koopsom € 429.000,- v.o.n.

Bouwnummer 1:
Achter de voordeur bevindt zich de hal met meterkast, het toilet en technische ruimte. Van hieruit bereikt u de woonkamer met open keuken, waar veel lichtinval is door toepassing van grote schuifpui en aparte loopdeur aan de achterzijde van de woning. De zithoek is dan ook tuingericht zodat er uitgekeken kan worden op de diepe achtertuin van ca. 21m. Gezien deze woning maar liefst 11,15m diep is, kan er een ruime zithoek en/ of eethoek geplaatst worden, waarbij via het raam in de zijgevel uitzicht geeft over het naastgelegen groen. De keukenopstelling is aan de voorzijde van de woning gepland en daar geeft het raam uitzicht op de Nieuwe Rijksweg. Onder de trap naar de verdieping is een fijne trapkast voor het opbergen van spullen.

Op de verdieping zijn een viertal slaapkamers van resp. 12,8m2, 9,9m2, 9,2m2 en 8,1m2. De badkamer biedt ruimte aan een douche, wastafel en toilet. Vanaf de overloop, direct naast de badkamer, is een bergruimte te bereiken waar ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger worden aangebracht.

De zolderverdieping heeft een afgesloten berging/ technische ruimte maar is verder een open ruimte. Gezien de afmeting is het prima mogelijk hier nog twee extra (slaap-) kamers te creëren.

Het perceel is totaal 223 m2 groot, op het zuiden georiënteerd en voorzien van een berging van 3,65m bij 3,65m.

Koopsom € 539.000,- v.o.n.

Kenmerken

Overdracht

Koopsom
€ 429.000,- v.o.n.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2023
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid
Oppervlakte
134 m²

Woonhuis

Kamers
4
Slaapkamers
3
Verdiepingen
3
Woonopp.
130 m²
Inhoud
486 m³
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Isolatie
volledig geïsoleerd
Verwarming
aardwarmte

Garage

Type
geen garage

Berging

Type
vrijstaand hout
Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen
Hendriks Plaza hoek- en rijwoningen

Kaart

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten