John Fernhouthof 4 Amsterdam

AMSTERDAM
Vraagprijs
€ 1.395.000,- k.k.
Type
Woonhuis
Soort
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2017
Kamers
7
Slaapkamers
3
Woonopp.
164 m²
Energielabel
A

Interesse in deze woning?

Tulp Makelaars Broker for Expats

oebxre4rkcngf#ghycznxrynnef.ay
06-28775558

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Download gratis het DuurzaamheidsprofielWoningwaarde rapport

Omschrijving

CREËER BLIJVENDE HERINNERINGEN IN DIT LUXUEUZE HERENHUIS EN TEVENS BOOTHUIS IN AMSTERDAM

Een exclusieve kans om te wonen op een prominente locatie in IJburg aan de prachtige Polygoongracht.

Stel je een plek voor waar luxe en familie-belevenis samenkomen.

Dit buitengewone pand van 164 m² is niet zomaar een huis aan het water, het is jouw eigen luxe herenhuis die ontworpen is door Arons & Gelauf (Pontsteiger).
Deze buitengewone woning met panoramisch uitzicht over het water, beschikt ook over een privé binnen-ligplaats voor jouw eigen boot en biedt bovendien maar liefst twee heerlijke zonnige terrassen op het zuidwesten; één op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis achter de zeer ruime eetkeuken en één als een vierde verdieping op het dakterras, welke toegankelijk is via een vaste trap en op afstand bedienbare glazenkap.
Je kan in alle privacy op de beide terrassen tot de late uurtjes genieten van de rust, het uitzicht en de ondergaande zon.

De "bewoners-only" binnenplaats is veilig afgesloten met elektrisch bediende poorten, waar je vlak voor de deur jouw eigen privéparkeerplaats vindt, wat nog meer gemak aan dit geweldige pand toevoegt.

Beeld jezelf in dat je van je geliefde boot afstapt op de binnen-steiger van dit verfijnde huis, gevuld met schoonheid en uniciteit. Of, stel je de warme zomeravonden voor op één van de ruime, zonovergoten terrassen.

Ook binnen wacht een met licht gevulde oase voorzien van alle luxe. Zoals de moderne keuken met marmeren aanrechtbladen en hoogwaardige apparatuur, maar ook de prachtige en unieke glazen lounge/werkplek, gemaakt van glas en metaal.
Deze eerste verdieping wordt de perfecte plek om culinaire hoogstandjes te bereiden en samen te genieten. Met een verborgen voorraadkast om ingrediënten binnen handbereik te houden, komt alles samen voor gemak en genot. De glazen deuren naar het terras zijn volledig open te schuiven en door een vernuftig vouwsysteem handig uit het zicht te bergen. Kortom een centrale plek waar luxe en familie samen, blijvende herinneringen creëren.

Geniet van het zorgvuldig uitgekozen Britse designbehang van Mathew Williamson op de begane grond en die van Kit Miles op de tweede verdieping. Als een ultieme plek van rust, biedt deze verdieping jou middels de ruime slaapkamers alle ontspanning. De weelderige eerste slaapkamer heeft een nieuw geïnstalleerde, door een spa geïnspireerde en-suite badkamer, compleet met verkwikkende sauna, waar je de stress van de dag kan laten wegsmelten. Op de derde verdieping vind je nog twee slaapkamers, een gezinsbadkamer met decadente zonneshower en whirlpoolbad, een afzonderlijk toilet, wasruimte plus een berging.Imponerende kenmerken:

-Luxe herenhuis met panoramisch uitzicht over het water.
-Dichtbij de haven, het strand en het IJsselmeer.
-Interne ruimte voor je boot, compleet met privésteiger en afstandsbediening voor de poort.
-Zwemtrap aanwezig in het boothuis om daar al zwemplezier al te laten beginnen.
-Privéterrassen op het zonnige zuidwesten.
-Je eigen privéparkeerplaats.
-Afgesloten binnenplaats, exclusief voor bewoners.
-Gasvrij wonen, energielabel A.
-Verfijnde afwerking met hoogwaardige materialen.
-Massieve houten deuren die van vloer tot plafond reiken.
-Comfort op elk niveau, met vloerverwarming (stadsverwarming).
-Erfpacht afgekocht tot 30 juli 2065.
-Vaste trap en glazenluik met afstandsbediening naar het dakterras.
-Door hoekpositie, episch uitzicht over het kanaal.
-Mogelijkheid om verder uit te breiden met extra verdieping.
-Verisure-beveiligingssensoren en -camera's geïnstalleerd.
-Bouwbrochure van het prestigieuze 'Watermerk project' beschikbaar.
-Met een energielabel A en 6 zonnepanelen (geïnstalleerd in 2017) is dit huis niet alleen milieuvriendelijk,
maar ook zeer energiezuinig. Vloerverwarming op alle verdiepingen biedt ultiem comfort. Het huis is
zo goed geïsoleerd dat de bio-brandstofhaard alleen al genoeg kan zijn om je comfortabel te laten voelen.


HET ONTWERP IN MEER DETAIL

Het hof: Een afgesloten binnenplaats met parkeerplaats, mooie begroeiing en toegang tot het herenhuis. Een eigen parkeerplaats vlak voor de deur met aansluiting voorbereid voor laadpaal voor elektrische voertuigen.

Begane grond: Privé-ingang, ruime hal, meterkast, apart toilet en bergruimte onder de trap. Een aparte deur leidt naar de binnen-ligplaats.

Het boothuis: Je eigen unieke luxe boothuis voor zowel zomer als winter een veilige ligplaats met stroomvoorziening. Je kan eenvoudig met de boot naar binnen of naar buiten varen. Het boothuis biedt bescherming tegen de elementen. Geschikt voor boten met een lengte van 7,5m en een maximale hoogte van 3m. Het boothuis heeft een elektrisch bediende omheining om watervogels buiten te houden en je boot veilig binnen te stallen. Zwemtrap aanwezig voor nog meer waterplezier.

Eerste verdieping: Lichte en ruime moderne woonkeuken compleet met handige voorraadkast. Vanuit deze woonkeuken openen de openslaande deuren naar een zonnig terras aan het water (zuidwesten) met uitzicht over de Polygoongracht. Op deze verdieping is tevens een unieke multifunctionele galerij gemaakt van staal en glas.

Tweede verdieping: De woonkamer is licht, gezellig en heeft een prachtig uitzicht over het water en de brug. Op zonnige dagen kun je genieten van de weerspiegeling van het water dat schittert op het plafond. Aan de voorzijde van deze verdieping bevindt zich de eerste slaapkamer, compleet met een nieuw geïnstalleerde en-suite badkamer, douche en luxe sauna.

Derde verdieping: Er zijn twee even ruime slaapkamers aan de voor- en achterkant van het huis. De slaapkamer aan de achterkant van het huis is compleet met ingebouwde kasten en biedt ook weer een prachtig uitzicht over de Polygoongracht. De luxe badkamer heeft reflecterende gouden tegels op de muur, een bad met whirlpoolfunctie en een inloopdouche met zonneshower en wastafel. Ook bevindt zich hier nog een berging, een afzonderlijke toiletruimte plus een was/droogruimte, Een vaste trap leid je vervolgens naar het zeer ruime dakterras.

Vierde verdieping: Hier bevindt zich en groot zonovergoten dakterras, met adembenemend uitzicht over de Polygroongracht en zelfs delen van het IJmeer-strand. Je kunt op dit terras in alle rust en privacy heerlijk genieten van een ontbijt of een avond BBQ. Achter het terras vangen zes zonnepanelen het hele jaar door de zon op voor een lage energierekening.
Dit herenhuis ligt in Haveneiland-West in IJburg, een zeer aangename en populaire woonwijk omgeven door schone lucht en water. Het winkelcentrum van IJburg ligt op slechts een paar minuten lopen, met scholen, een college, speelplaatsen, parken en recreatieve stranden nabij. Toegang tot steden zoals Utrecht, Haarlem, Leiden, WTC en Schiphol is eenvoudig dankzij de nabijheid van de A10, A9 en A1 snelwegen.

Waterplezier en Sereniteit: Water omringt het huis via de Polygoongracht, die toegang biedt tot het uitgestrekte IJmeer met zijn ontspannende natuurreservaten. Vanaf je eigen steiger kun je naar schilderachtige bestemmingen varen zoals Volendam, Weesp, Muiden, Huizen, Naarden, Pampus, het centrum van Amsterdam en de Vecht, allemaal binnen een half uur tot een uur varen.** English **

CREATE LASTING MEMORIES IN THIS LUXURIOUS
AMSTERDAM BOATHOUSE
An exclusive opportunity to live in a prominent location on IJburg. Imagine a space where luxury meets family. This extraordinary 164m2 property isn't just a waterfront home, it's your very own private Amsterdam villa with panoramic views over the water. Designed by the architects of Arons & Gelauf (Pontsteiger) the villa comes complete with a private indoor berth for your boat. This house offers two sunny south-west facing terraces; one on the first floor at the rear of the house behind the kitchen, and one on the roof terrace, where both fully enjoy the sun.

The residents-only courtyard is securely closed with electrically operated gates where you will find your own private parking space, bringing even more benefits to this amazing property

Picture yourselves stepping off your cherished boat onto the indoor jetty of this refined home filled with beauty and uniqueness. Imagine warm summer evenings spent on your expansive, sun-drenched terrace. Inside, a light-filled haven awaits_a modern kitchen, with its marble countertops and a stunning office gallery constructed from glass and metal. This first floor becomes the perfect place to whip up culinary delights to entertain together. And with a hidden pantry to keep ingredients your fingertips, everything comes together for effortless entertainment. A place where luxury and family create lasting memories together.

Discover a haven of tranquillity for the whole family. With hand-picked British designer wallpapers from Mathew Williamson on the ground floors and Kit Miles on the second floor, you can unwind in spacious bedrooms, each offering their own sanctuary of peace. The opulent first bedroom boasts a newly installed spa_inspired ensuite bathroom, complete with rejuvenating sauna, a place where parents can melt away the day's stress. On the third floor, you will find two further bedrooms, a family bathroom with decadent sun shower and whirlpool bath, a washing room, and laundry storage room.


Impressive features:

-Luxury villa with panoramic views across the water.
-Close proximity to the harbour, beach and out onto the Ijsselmeer lake.
-Interior space for your boat complete with private jetty and remote key to gate.
-Private terrace on the sunny southwest
-Your own private parking space
-Gated residents only community
-Gas-free living, energy label-A.
-Refined finish throughout with high-quality materials.
-Solid wooden doors that rise up from floor to ceiling.
-Comfort on every level, with underfloor heating (City-heating).
-Leasehold paid off until July 30th, 2065.
-Glass hatch with remote control gives access to the spacious roof terrace.
-The corner position, offers an epic view over the canal.
-Opportunity to extend upwards with extra living space/floor.
-Verisure security sensors and cameras installed throughout.
-Construction brochure of the prestigious 'Watermerk project' available.
-With an energy label A, and 6 solar panels (installed in 2017), this house is not only environmentally friendly, but also highly energy efficient. Underfloor heating on all floors provides ultimate comfort. The house is so well insulated that the biofuel fireplace alone can enough to make you feel comfortable.


THE DESIGN IN MORE DETAIL

The Hof: A gated courtyard with enclosed parking area, foliage, and entry into to the villa house. A private parking space of your own with connectivity prepared for EV charging.

Ground floor: Private entrance, spacious hall, meter box, separate toilet and under stair storage. A separate doorway leads to a wooden jetty with private integral berth for your boat and remote control to gate.

The boathouse: Your own remarkable boat space for both summer and winter_a secure berth with a power source within. Easy for sailing your vessel in and out, it provides protection against the elements. Suitable for boats with a length of 7.5m and a max height of 3m. The boat house has a remote controlled electric fence to keep waterfowl out, and your boat securely in. Swimming ladder available for even more water fun.


First floor: Bright & spacious modern kitchen diner complete with pantry space. From this kitchen diner the French doors open out onto a sunny water side terrace (southwest) with views over the Polygoongracht canal. On this floor, a unique multi purpose gallery area has been constructed from steel and glass.

Second floor: The lounge is bright, cosy, and has a stunning view over the water and bridge. On sunny days you can enjoy the reflection from the water sparkling on the ceiling. On the front side of this floor comes the first bedroom, complete with a newly installed ensuite bathroom, shower and luxurious sauna.

Third floor: There are two equally spacious bedrooms to the front and the back of the house. The bedroom located at the rear of the house comes complete with fitted wardrobes and offers a wonderful view over the Polygoongracht.
The luxurious bathroom features reflective gold tiles on the wall, a bathtub with whirlpool function, and a walk-in shower with sun shower and washstand. With a well-provided laundry room, separate WC, and a washer/dryer room also, the stairway leads you up to the roof terrace.

Fourth floor: The stairs lead up to a large sun drenched roof terrace, with impressive views over the canal, where you can enjoy breakfast or an evening BBQ. Behind this, six solar panels catch the sun throughout the year.

The villa is located in Haveneiland-West in IJburg, an extremely pleasant and popular residential area surrounded by clean air and water.

The IJburg shopping center is just a few minutes walk away, with schools, a college, playgrounds, parks and recreational beaches also nearby on the island.

Accessibility to cities such as Utrecht, Haarlem, Leiden, WTC, and Schiphol is easy due to the A10, A9 and A1 highways being in close proximity.

Water Fun and Serenity: Water surrounds the house via the Polygoongracht, which provides access to the vast IJmeer with its relaxing nature reserves. From your own jetty you can sail to picturesque destinations such as Volendam, Weesp, Muiden, Huizen, Naarden, Pampus, Amsterdam Center and the Vecht, all within half an hour to an hour's sailing distance.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.395.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
herenhuis
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
2017
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Woonhuis

Kamers
7
Slaapkamers
3
Verdiepingen
5
Woonopp.
164 m²
Inhoud
711 m³
Perceelopp.
113 m²
Ligging
aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, in woonwijk, vrij uitzicht

Energie

Energie label
A
Verwarming
stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Garage

Type
parkeerplaats

Berging

Type
vrijstaand steen
Voorzieningen
voorzien van elektra

Foto's

John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam

Plattegronden

John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam
John Fernhouthof 4 Amsterdam

Kaart

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten