Verkocht onder voorbehoud

Nederhoven 48

OUDERKERK AAN DE AMSTEL
Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
1984
Kamers
5
Slaapkamers
4
Woonopp.
108 m²
Energielabel
B

Interesse in deze woning?

Makelaarsland Nederland B.V.

088-2002000

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Download gratis het DuurzaamheidsprofielWoningwaarde rapport

Omschrijving

Wonen in de ACHTERTUIN VAN AMSTERDAM combineert het beste van stad en platteland.

English version available below.

Ouderkerk aan de Amstel is een mooie ontspannen plaats om te wonen in de natuur, met veel goede voorzieningen in het dorp zelf. Zoals goede restaurants (Loetje, Ron’s Gastrobar), lagere scholen, kinderopvang, een gezellige historische dorpskern, tennisbanen, buitenzwembad en zeil-surfschool. Door de kleinschaligheid kunnen kinderen al jong zelfstandig naar school, de voetbalclub of de manege. Ook kunnen ze makkelijk zelf bij hun vrienden op bezoek.
Via de nabijgelegen uitvalswegen ben je daarnaast binnen 10 minuten met de auto of 20 minuten fietsen in Amsterdam, Amstelveen of Abcoude. Snelbus 300 maakt station Bijlmer-Arena en Schiphol zeer goed bereikbaar.

Het huis heeft een fijne sfeer en ligt in een kindvriendelijke en gezellige wijk met alleen bestemmingsverkeer met veel speelvoorzieningen, op 2 minuten lopen van natuurgebied De Ouderkerkplas. De ruime zonnige woonkamer met schuifpui is gericht op een diepe achtertuin op het zuidwesten die veel privacy biedt. Ook zijn er geen directe overburen aan de voorzijde. Het huis heeft energielabel B en beschikt over een slimme meter, waardoor er een voordelig flexibel energiecontract kan worden afgesloten. De woning is voorzien van een onderhoudsvrije buitenkant, doordat het hout en de kozijnen zijn vervangen door Keralit. Alle ramen kunnen kantelen of gewoon open. De achtertuin is aangelegd onder architectuur en recent voorzien van nieuwe buitenverlichting. Het meubilair in de tuin hoort bij het huis. Er is een eigen oprit voor de deur en er zijn meerdere gratis parkeerplekken beschikbaar direct tegenover de woning.

De open Almat-keuken is voorzien van Bosch-apparatuur en een nieuwe Liebherr koelkast met nul-graden vak (waarin eten extra lang vers blijft). Er zijn 4 slaapkamers (de zolder met dakopbouw, airco en extra vliering met vlizo-trap) en een schuur aan de voorzijde. Er is glasvezel aanwezig. Op de benedenverdieping ligt Fair Wood Eiken parket (1,5 cm dik), wat eenvoudig kan worden geschuurd voor een nieuwe start. Het huis is volledig voorzien van dubbel glas. Ook zijn vrijwel alle deuren vernieuwd.

De woning ligt vlakbij natuurgebied de Ouderkerkerplas. Waar je kunt uitwaaien bij strandtent 'Aan de Plas' en in de zomer een duik kunt nemen. Ook is het heerlijk om langs de rivier de Bullewijk de weilanden in te lopen en te genieten van het rijke vogelgebied. De Ronde Hoep ligt om de hoek; een prachtige fietsroute.

Indeling van het huis

Begane grond:
- Entree/hal, met een vaste trap naar 1e verdieping. De ruimte heeft een meterkast met een slimme meter en glasvezel-aansluiting.
- Toiletruimte, voorzien van hangend toilet en fonteintje.
- Uitgebouwde woonkamer, toegang tot tuin door middel van schuifpui met een elektrische zonwering.
- Open keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur, met o.a. grote Liebherr koelkast met nul-graden vak, 4-pits gasstel met wok-pit, magnetron/oven, losse oven, vriezer, afzuigkap en verhoogde vaatwasser waardoor je er makkelijk bij kunt (allen van Bosch), apothekerskast.
- Berging/schuur (met vliering aan de voorzijde) rechtstreeks toegang tot straat door middel van enkele deur. Ook de berging heeft twee dubbele ramen.
1e verdieping:
- Overloop, met een vaste trap naar zolderverdieping.
- Slaapkamer 1.
- Slaapkamer 2 met vaste schuifkastenwand
- Slaapkamer 3.
- Ruime eenvoudige badkamer, voorzien van douche, staand toilet, wastafelmeubel, designradiator, ventilatie.
Zolderverdieping:
- Overloop, voorzien van groot dakraam en wasmachine- en drogeraansluiting. De ruimte heeft een HR combi-ketel en mechanische ventilatie. Het expansievat is recent vervangen. Hier kun je makkelijk de strijkplank etc, kwijt, maar bij het dakraam bijvoorbeeld ook een kaptafel of werktafel.
- Slaapkamer 4 met dakopbouw en met een vlizotrap naar bergvliering. De ruimte heeft airconditioning die wordt gebruikt op warme zomerdagen. Qua ruimte kan daar eenvoudig een extra werkplek worden gecreëerd. Ook kan er nog een dakkapel worden toegevoegd aan de voorkant van het huis.
- Achter het huis is net een mooie kleine nieuwbouwwijk opgeleverd, die vanuit de ramen boven een leuk uitzicht biedt. De bouw is daar afgerond.
- Er is een zeer precies meetrapport beschikbaar (dus geen circa-maten qua totaal m2). Ook handig voor de inrichting. De ruimte op de vliering op zolder en de berging zijn daarin niet opgenomen.

Extern:
- Verzorgd aangelegde achtertuin op het zuidwesten. Er kan eventueel nog een tuinhuis worden gebouwd. Het meubilair in de tuin blijft achter (tafels, stoelen, zitje, bankje), alleen de losse potten en planten gaan mee.
- Achter het huis (achter de schutting) loopt een slootje. De beschoeiing verkeert in goede staat.
- Parkeerplaats aan de voorzijde, gelegen op het hoofdperceel.
- Alle ramen hebben dubbel glas, de kozijnen en de hele buitenzijde van het huis is van Keralit en vraagt heel weinig onderhoud, omdat je dit materiaal niet hoeft te schilderen.
- Het huist heeft energielabel B (geldig tot 2032) en de stookkosten zijn laag. Door de slimme meter kun je ook eenvoudig een voordelig flexibel energiecontract afsluiten.

Bereikbaarheid:
Ouderkerk aan de Amstel ligt centraal. Via de Oranjebaan of de Burgemeester Stramanweg bereik je binnen enkele minuten de Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht), de A9 (Gaasperdammerweg, Zandvoort, Alkmaar, Amersfoort), maar ook de ringweg A-10 rond Amsterdam, de A4 (Schiphol, Den Haag/Rotterdam). Dichtbij liggen ook de Amsterdam Arena (met Transferium) en het kantoren- en bedrijvengebied Amsterdam Zuidoost met Ziggo Dome, megabioscoop Pathé Arena, Media Markt, Ikea, Praxis, Decathlon, Gamma etc. Via Amstelveen of langs de Amstel richting Amsterdam/Buitenveldert ben je in enkele minuten bij de Zuid-As, het RAI-complex, het VU-ziekenhuis en de VU-universiteit. In Amstelveen zijn veel goede middelbare scholen, die op fietsafstand liggen van Ouderkerk. Er zijn verder prima (snel)busverbindingen met o.a. winkelcentrum Amstelveen met de halte van de sneltram/metro, het station Bijlmer Arena met de trein, bus of metro.

Winkels:
De woning ligt op loopafstand van het winkelcentrum aan het Sluisplein met een Jumbo. Ook zijn de kwalitatief zeer goede winkels van de Dorpsstraat dichtbij, waaronder de historische bakkerij Out. De horeca biedt ruime mogelijkheden met gezellige cafés en restaurants. Binnen 10 minuten bent je met de auto of op de fiets in het stadshart van Amstelveen, met alle grote winkels, waaronder de ZARA, de HEMA en de Bijenkorf. Ook de bioscoop, de schouwburg, Pop Podium 1161en het COBRA-museum zijn daar te vinden. Elke vrijdag is er een uitgebreide markt. Andere nabijgelegen winkelcentra zijn o.a. De Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuidoost en winkelcentrum Groot Gelderlandplein in Buitenveldert.

Recreatie:
Ouderkerk aan de Amstel is gelegen in een mooi poldergebied met de prachtige rivier de Amstel en het riviertje de Bullewijk. Tussen Ouderkerk aan de Amstel en Amstelveen is een natuur groengebied (met onder andere speelboerderij Elsehove en een wijngaard). De Ouderkerkerplas en de polder De Ronde Hoep bieden eveneens volop recreatie- hardloop- en fietsmogelijkheden. Verder zijn er in en rond Amstelveen en Amsterdam een groot aantal golfbanen, maneges, zwembaden en sportvelden. Ook het Amstelpark (met veel speelmogelijkheden voor kinderen) is op fietsafstand. Het Amsterdamse Bos ligt op een kwartiertje autorijden.

Kortom: Een heel fijn huis in een sympathiek dorp op een uitstekende locatie, op steenworp afstand van de grote stad. Het beste van twee werelden! Dag en nacht.

Living in the BACKYARD OF AMSTERDAM combines the best of city and countryside.

Ouderkerk aan de Amstel is a nice relaxed place to live in nature, with many good facilities in the village itself. Such as good restaurants (Loetje, Ron's Gastrobar), primary schools, childcare, a cozy historic village center, tennis courts, outdoor pool and sailing surf school. Due to the small scale, children can go to school, the football club or the riding school independently from an early age. They can also easily visit their friends themselves.
You can also reach Amsterdam, Amstelveen or Abcoude within 10 minutes by car or 20 minutes by bike via the nearby roads. Express bus 300 makes Bijlmer-Arena and Schiphol station very easily accessible.

The house has a nice atmosphere and is located in a child-friendly and cozy neighborhood with only local traffic with many play facilities, a 2-minute walk from De Ouderkerkplas nature reserve. The spacious sunny living room with sliding doors is oriented to a deep backyard on the southwest that offers a lot of privacy. There are also no direct neighbors at the front. The house has energy label B.
The backyard has been landscaped under architecture and has recently been fitted with new outdoor lighting. The furniture in the garden belongs to the house. There is a private parking space in front of the door and several free parking spaces are available directly opposite the house.

The open Almat kitchen is equipped with Bosch appliances and a new Liebherr refrigerator with zero-degree compartment (which keeps food fresh for an extra long time). There are 4 bedrooms (the attic with roof structure, air conditioning and extra loft with loft ladder) and a shed at the front. Fiber optic is available. On the ground floor is Fair Wood Oak parquet (1.5 cm thick), which can be easily sanded for a new start. The house is fully double glazed. Almost all doors have also been renewed.

The house is located near the Ouderkerkerplas nature reserve. Where you can get a breath of fresh air at beach bar 'Aan de Plas' and take a dip in the summer. It is also wonderful to walk into the meadows along the river Bullewijk and enjoy the rich bird area. De Ronde Hoep is just around the corner; a beautiful cycling route.

Layout of the house

Ground floor:
- Entrance/hall, with a staircase to the 1st floor. The room has a meter cupboard.
- Toilet room, equipped with a hanging toilet and sink.
- Extended living room, access to garden through sliding doors with electric blinds.
- Open kitchen, equipped with various built-in appliances, including a large Liebherr refrigerator with a zero-degree compartment, 4-burner gas stove with wok burner, microwave/oven, separate oven, freezer, extractor hood and elevated dishwasher so you can easily access it (all van Bosch), apothecary cabinet.
- Storage/shed (with loft at the front) direct access to the street through a single door.
1st floor:
- Landing, with a staircase to the attic.
- Bedroom 1.
- Bedroom 2 with fixed sliding wardrobe wall
- Bedroom 3.
- Spacious simple bathroom with shower, standing toilet, washbasin, design radiator, ventilation.
Attic floor:
- Landing, with large skylight and washing machine and dryer connections. The room has an HR combi boiler and mechanical ventilation. Here you can easily store the ironing board, etc., but also a dressing table near the skylight.
- Bedroom 4 with roof structure and with a loft ladder to the attic. The space has air conditioning which is used on hot summer days. In terms of space, an extra workplace can easily be created there.
- Behind the house a beautiful small new residential area has just been completed, which offers a nice view from the windows above.
- A very precise measurement report is available (so no approximate measurements in terms of total m2). Also useful for furnishing. The attic in the attic and the storage room are not included.

External:
- Well-maintained backyard on the southwest. A garden house could possibly be built. The furniture in the garden remains behind (tables, chairs, seat, bench), only the loose pots and plants are taken with them.
- Parking space at the front, located on the main plot.
- All windows have double glazing, the entire exterior is made of Keralite and requires very little maintenance because you don't have to paint it.
- The house has energy label B (valid until 2032) and the heating costs are low.
Accessibility:
Ouderkerk aan de Amstel is centrally located. Via the Oranjebaan or the Burgemeester Stramanweg you can reach the Rijksweg A2 (Amsterdam-Utrecht), the A9 (Gaasperdammerweg, Zandvoort, Alkmaar, Amersfoort), but also the ring road A-10 around Amsterdam, the A4 (Schiphol, The Hague) within a few minutes. /Rotterdam). Also nearby are the Amsterdam Arena (with Transferium) and the Amsterdam Southeast office and business area with Ziggo Dome, mega cinema Pathé Arena, Media Markt, Ikea, Praxis, Decathlon, Gamma, etc. Via Amstelveen or along the Amstel in the direction of Amsterdam/Buitenveldert in a few minutes at the Zuid-As, the RAI complex, the VU hospital and the VU university. There are many good secondary schools in Amstelveen, which are within cycling distance of Ouderkerk. There are also excellent (fast) bus connections with, among other things, the Amstelveen shopping center with the stop of the express tram/metro, the Bijlmer Arena station by train, bus or metro.

Stores:
The house is within walking distance of the shopping center on Sluisplein with a Jumbo. The high-quality shops of the Dorpsstraat are also nearby, including the historic Out bakery. The catering industry offers ample opportunities with cozy cafes and restaurants. Within 10 minutes you are by car or by bike in the city center of Amstelveen, with all the major shops, including ZARA, HEMA and Bijenkorf. The cinema, the theatre, Pop Podium 1161 and the COBRA museum can also be found there. Every Friday there is an extensive market. Other nearby shopping centers include De Amsterdamse Poort in Amsterdam Southeast and the Groot Gelderlandplein shopping center in Buitenveldert.

Recreation:
Ouderkerk aan de Amstel is located in a beautiful polder area with the beautiful river Amstel and the river Bullewijk. Between Ouderkerk aan de Amstel and Amstelveen is a natural green area (including Elsehove play farm and a vineyard). The Ouderkerkerplas and the De Ronde Hoep polder also offer plenty of recreational, running and cycling opportunities. There are also a large number of golf courses, riding stables, swimming pools and sports fields in and around Amstelveen and Amsterdam. The Amstelpark (with many play options for children) is also within cycling distance. The Amsterdamse Bos is a fifteen minute drive away.

In short: A nice house in a sympathetic village in an excellent location, a stone's throw from the big city. The best of both worlds! Day and night.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Woonhuis
Soort
eengezinswoning
Type woonhuis
tussenwoning
Bouwjaar
1984
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Tuin

Type
achtertuin, voortuin
Hoofd tuin
achtertuin
Ligging
zuid, west
Oppervlakte
74 m²

Woonhuis

Kamers
5
Slaapkamers
4
Verdiepingen
3
Woonopp.
108 m²
Inhoud
393 m³
Perceelopp.
151 m²
Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Energie

Energie label
B
Isolatie
HR-glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
c.v.-ketel

Garage

Type
geen garage

Berging

Type
inpandig
Voorzieningen
voorzien van elektra, voorzien van water

Foto's

Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48
Nederhoven 48

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten