Sasse Poort

SAS VAN GENT
Vraagprijs
op aanvraag
Type
Bouwgrond
Oppervlakte
2.500 m²

Interesse in deze woning?

Faasse & Fermont makelaars te Goes

vasb#snnffr-srezbag.ay
0113-250555

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Download gratis het DuurzaamheidsprofielWoningwaarde rapport

Omschrijving

In Sas van Gent, wat deel uitmaakt van de gemeente Terneuzen, is multifunctioneel bedrijventerrein de Sasse Poort volop in ontwikkeling. Aan de zuidkant van de dorpskern worden drie bouwrijpe kavels van resp. 8.000 m², 10.500 m² en 8.270 m² te koop aangeboden. Het is mogelijk om een perceel als geheel te kopen, maar een splitsing van de percelen is ook mogelijk. Hierdoor kunt u op deze fantastische locatie al een perceel vanaf 2.500 m² kopen.

Aan de oostkant van de Sasse Poort gelegen aan de Westkade wordt vanaf de zomer dit jaar gestart met de bouw van twee grote supermarkten; een Albert Heijn en een Lidl. Gelijktijdig wordt de Suikerdijk, de hoofdontsluiting vanaf de Westkade, nieuw aangelegd voor een optimale bereikbaarheid.

Het perceel van 8.000 m² met bestemming detailhandel grenst direct aan de percelen waarop de supermarkten worden gebouwd en delen een ruime parkeervoorziening. De overige percelen van 10.500 m² aan de Suikerdijk en 8.270 m² aan de Poelstraat hebben een gemengde bestemming van bedrijven en woon-werk en zijn gelegen aan de zuidkant van de woonkern Sas van Gent.

Mogelijkheden
De aangeboden percelen vallen onder vigerend bestemmingsplan "Sas van Gent". Toegestaan zijn bedrijfsactiviteiten die voorkomen in de milieu categorie 1 tot en met 3.1 van de Staat der Bedrijfsactiviteiten. Voor de grootte en hoogte van de bebouwing gelden bepaalde uitgangspunten met diverse vrijstellingsmogelijkheden. In overleg met de gemeente Terneuzen kan een definitieve toetsing van de beoogde milieucategorie en bouwplannen plaatsvinden. Voor de percelen verderop de Suikerdijk en aan de Poelstraat geldt verder een dubbelbestemming voor bedrijfsactiviteiten en de mogelijkheid van woon-werk combinaties (bijvoorbeeld een woonhuis met bedrijfshal).

Perceel I
Perceel I heeft de bestemming detailhandel. Hier is een woon-werk combinatie niet mogelijk.

Perceel II
Perceel II heeft een oppervlakte van circa 10.500 m² en kan als geheel, maar ook in delen worden verkocht. De minimale afname van een deelperceel is 3.500 m². De ligging aan de Suikerdijk zorgt voor vele passanten op dagbasis, met name van mensen die van en naar de supermarkten gaan. Het perceel grenst aan de achterzijde aan de Plataanstraat/Eikenstraat. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor het vestigen van een bedrijf, eventueel in combinatie met wonen.

Kernpunten:
-Perceel van ca. 10.500 m² uitgeefbare grond
-Deelverkoop vanaf 3.500 m² mogelijk
-Bestemming bedrijven, eventueel in combinatie met wonen
-Het perceel wordt bouwrijp opgeleverd, zowel in fiscale als juridische zin
-Aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk
-Goede zichtlocatie langs de Suikerdijk

Perceel III
Perceel III heeft een oppervlakte van circa 8.270 m² en kan als geheel worden verkocht, maar ook in delen worden gesplitst. De minimale afname van een deelperceel is 2.500 m². Het perceel ligt aan de Poelstraat, vlakbij het Stationsplein, in het verlengde van de Suikerdijk. De ligging zorgt voor vele passanten op dagbasis. Het perceel grenst aan de achterzijde aan het spoortracé Terneuzen-Zelzate. Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor het vestigen van een bedrijf, eventueel in combinatie met wonen.

Kernpunten:
-Perceel van ca. 8.270 m² uitgeefbare grond
-Deelverkoop vanaf 2.500 m² mogelijk
-Bestemming bedrijven, eventueel in combinatie met wonen
-Het perceel wordt bouwrijp opgeleverd, zowel in fiscale als juridische zin
-Aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk
-Percelen zijn per auto- en vrachtverkeer bereikbaar via de Stationsstraat/Poelstraat
-Goede zichtlocatie langs de Poelstraat en het kruispunt met de Stationsstraat/Stationsplein

Locatie, ligging en de USP's
De Sasse Poort ligt aan de zuidkant van de dorpskern van Sas Van Gent. De Albert Heijn en Lidl supermarkt worden gebouwd aan de Westkade met een gezamenlijke entree met een centrale parkeergelegenheid, waaraan ook perceel I grenst. De Suikerdijk wordt nieuw aangelegd vanaf de Westkade tot aan Poelstraat.
Sas van Gent heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen, die veelal komen vanwege de vele jachthavens. Het dorp is gelegen in de gemeente Terneuzen en ligt strategisch aan de Belgische grens op slechts 15 km van Terneuzen en 30 km van Gent (245.000 inwoners). Met de auto is het maar 10 minuten rijden naar de Westerscheldetunnel waarmee Vlissingen, Middelburg en Goes binnen een half uur bereikbaar zijn. Bovendien ligt het dorp op 10 autominuten van Terneuzen en op 5 autominuten van de snelweg naar Knokke/Antwerpen.
Zeeuws-Vlaanderen heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een populaire plek om te wonen, werken en op vakantie te gaan. De ligging aan het kanaal van Terneuzen naar Gent is een veel gebruikte vaarverbinding voor beroeps- en pleziervaart.

Prijzen
Perceel I: heeft de bestemming detailhandel. Hier is een woon-werk combinatie niet mogelijk.

Perceel II
Suikerdijk ca. 10.500 m²
Vanaf 3.500 m²
Bedrijven (+wonen)
€ 125,- per m² kosten koper / excl. BTW

Perceel III
Suikerdijk/Poelstraat ca. 8.270 m²
Vanaf 2.500 m²
Bedrijven (+wonen)
€ 85,- per m² kosten koper / excl. BTW

De voordelen van Sasse Poort:
- Groot verzorgingsgebied in Nederland en België
- Grote aantrekkingskracht op toeristen
- Strategische ligging ten opzichte van Antwerpen, Gent, Terneuzen, Brugge en Knokke
- Uitstekende locatie aan de rand van de dorpskern
- Gunstig vestigingsklimaat voor ondernemers

Kadastrale gegevens
Het gehele terrein bestaat uit meerdere kadastrale percelen, te weten Gemeente Sas van Gent, sectie C nummer 5332, groot 26.279 m² (gesplitst in 3 percelen), sectie C, nummer 5331 groot 12.760 m², sectie C, nummer 6044 groot 8.271 m².

Aanvaarding
Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van bedrijfskavels op het bedrijventerrein "Sasse Poort te Sas van Gent". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
op aanvraag
Status
beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond

Bouwgrond

Oppervlakte
2.500 m²
Perceelopp.
47.310 m²
Ligging
in centrum

Foto's

Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort
Sasse Poort

Kaart

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten