Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H

KOOG AAN DE ZAAN
Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Type
Appartement
Soort
bovenwoning
Bouwjaar
2022
Kamers
3
Slaapkamers
2
Woonopp.
72 m²

Interesse in deze woning?

A&T Real Estate

vasb#ngernyrfgngr.ay
+31202441034

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Download gratis het DuurzaamheidsprofielWoningwaarde rapport

Omschrijving

Deze voormalige honingfabriek wordt geheel in eigen stijl omgebouwd naar 95 prachtige appartementen. Het type appartement 'Zandbij' wordt nieuw gebouwd in een moderne en unieke stijl. Het is praktisch ingedeeld met circa 72m2. Het standaard 2 kamer appartement biedt mogelijkheid tot het creëren van een derde kamer. Het heeft een ruime woonkamer en eetkamer, met een open keuken en een ruim balkon op het westen. Oplevering staat gepland voor het derde kwartaal van 2023.

Elk appartement wordt mooi afgewerkt en voorzien van een badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. Oplevering is casco plus, met vloerverwarming(als zowel koelsysteem). Verder is er nog de mogelijkheid om zelf kleine aanpassingen te maken in de indeling en de te plaatsen keuken. En vrije keuze in de afwerking denk aan de tegels in de douche en wc, vloeren en keuken. Tevens kunnen de aansluitingen voor de keuken tot een bepaalde deadline nog verplaatst worden. In het complex komt er een prachtige binnentuin en tussen de gebouwen komt het zonlicht naar binnen. Het complex heeft een luxe uitstraling en is zeker een eyecatcher voor koog aan de zaan.

Thuis in 'De Bij'

De oude Honigfabriek is in de omgeving ook wel bekend als De Bij. De woningen in het deel van de fabriek dat blijft staan, behouden van binnen de kenmerkende industriële look. De nieuwbouw wordt strak en modern vormgegeven. De Bij is erg goed bereikbaar met het openbaar vervoer, heeft alle voorzieningen dichtbij en in een stadswijk direct aan het water.

Bereikbaarheid

Oud Koog
gemeente Zaanstad. Met een bushalte voor de deur, het treinstation op loopafstand en het gezellige centrum van Zaanstad op fietsafstand, aan de overkant van de brug. Met de deelauto die beneden in het complex staan, is het maar een paar minuten naar de A7 en de A8. In De Bij staan elektrische auto's klaar voor de bewoners. Zo'n deelauto is een duurzaam en handig alternatief voor een eigen auto. Ze staan in de garage en zijn door alle bewoners te gebruiken. Tegelijk met de sleutel van je nieuwe appartement krijg je de virtuele sleutels van de Bij-BMW's: een i3 of Mini Electric. Reserveren, afrekenen en zelfs het openen en afsluiten van de auto's gaat met de handige app van Mobeazy.

PRIJS BETREFT EEN BIEDEN VANAF PRIJS

Disclaimer: deze advertentie is met zorg en aandacht voor jou samengesteld. Mijnerzijds wordt echter
geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of
anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

ENGLISH TEXT

This former honey factory is being converted into 95 beautiful apartments in its own style. The type apartment 'Zandbij' is newly built in a modern and unique style. It is practically divided with approximately 72m2. The standard 2 room apartment offers the possibility to create a third room. It has a spacious living and dining room with natural light, with an open kitchen and a spacious balcony on the west. The project delivery is scheduled for the third quarter of 2023.

Each apartment is beautifully finished and equipped with a bathroom with Villeroy & Boch sanitary ware. Delivery is airframe plus, with floor heating (as well as cooling system). There is also the possibility to make small adjustments to the layout and the kitchen to be installed. And free choice in the finish, think of the tiles in the shower and toilet, floors and kitchen. The connections for the kitchen can also be moved up to a certain deadline. The complex will have a beautiful courtyard garden and sunlight will enter between the buildings. The complex has a luxurious appearance and is certainly an eye-catcher for Koog aan de Zaan.

Home in 'De Bij'

The old Honigfabriek is also known in the area as De Bij. The houses in the part of the factory that remains, retain the characteristic industrial look inside. The new building has a modern design. De Bij is very easily accessible by public transport, has all amenities nearby and is located in a city district right on the water.

Accessibility

Old Koog
municipality of Zaanstad. With a bus stop in front of the door, the train station within walking distance and the lively center of Zaanstad within cycling distance, across the bridge. With the shared car that are located at the bottom of the complex, it is only a few minutes to the A7 and A8. Electric cars are available for residents in De Bij. Such a shared car is a sustainable and convenient alternative to owning a car. They are in the garage and can be used by all residents. Together with the key to your new apartment, you will receive the virtual keys to the Bij-BMWs: an i3 or Mini Electric. Booking, paying and even opening and closing the cars is done with the handy Mobeazy app.

PRICE IS AN BID FROM PRICE

Disclaimer: this advertisement has been compiled for you with care and attention. On my part, however,
no liability whatsoever is accepted for any incompleteness, inaccuracy or
otherwise, or the consequences there of.


Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 345.000,- k.k.
Status
beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Type
Appartement
Soort
bovenwoning
Bouwjaar
2022
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Appartement

Kamers
3
Slaapkamers
2
Verdiepingen
1
Woonopp.
72 m²
Inhoud
111 m³
Perceelopp.
2.730 m²
Ligging
in centrum, in woonwijk

Garage

Type
geen garage

Foto's

Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H
Honingbij bouwnummer 107, Zuideinde 74H

Kaart

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten