in voorbereiding

De Groene Gaard

DEVENTER
Aanneemsom
€ 425.000,- t/m € 505.000,-
Status
in voorbereiding
Bouwnummers
16

Interesse in deze woning?

ten Hag makelaars Deventer B.V.

qriragre#graunt.ay
0570-666999

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Woningwaarde rapport

Omschrijving

Ontdek een verborgen juweeltje in Deventer, De Groene Gaard, een verzameling van zestien idyllische woningen genesteld aan de rand van het adembenemende Zandweteringpark in de wijk Zwermdorp Steenbrugge. Of u nu een jong gezin bent dat ruimte zoekt om te groeien of iemand die geniet van de rustigere dingen in het leven, De Groene Gaard biedt iets voor iedereen. Hier wordt u elke ochtend wakker, omringd door weelderig groen, in een royaal ontworpen woonkamer.

De Groene Gaard is een harmonieuze mix van diversiteit en kwaliteit. Verdeeld over drie erven, bestaat het project uit negen rijwoningen, 2 twee-onder-één-kapwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en een royale vrijstaande woning, elk ontworpen met een ruime woonkamer met een panoramisch uitzicht op het Zandweteringpark.

Bij de bouw van de woningen hebben we aan elk detail gedacht. Elke woning beschikt over een brede 'beukmaat', wat resulteert in genereuze kamerformaten en een open gevoel van ruimte. En het gaat niet alleen om comfort en esthetiek - duurzaamheid vormt de kern van onze ontwerpen. Elke woning is voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en isolatie om de ecologische voetafdruk te minimaliseren en energie-efficiëntie te maximaliseren.

Graag nodigen wij jullie uit voor het startschot van de verkoop op donderdag 18 januari 2024 in het Informatiecentrum Steenbrugge.
De deuren van het Informatiecentrum Steenbrugge (Joan Derk van der Capellenstraat 3, 7415 NS Deventer) staan voor u open van 16:00 tot 18:30 uur voor een vrije inloop.
De inschrijftermijn voor de 16 woningen loopt vanaf donderdag 18 januari 2024 16:00 uur tot maandag 29 januari 08:00 uur.
Op de website van De Groene Gaard vindt u alle verkoopdocumentatie van de woningen.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 425.000,- t/m € 505.000,-
Status
in voorbereiding
Bouwnummers
16

Maten

Perceelopp.
131 t/m 369 m²
Woonopp.
107 t/m 135 m²
Inhoud
350 t/m 440 m³

Foto's

De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard
De Groene Gaard

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten