in verkoop

De Maalderij

ZEEWOLDE
Aanneemsom
€ 256.000,- t/m € 498.000,-
Status
in verkoop
Bouwnummers
10

Interesse in deze woning?

Typisch22

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Woningwaarde rapport

Omschrijving

Aan de rand van de Molenbuurt ligt De Maalderij: een nieuwbouwplan met tien eigentijdse woningen. Je kijkt uit over het park, kinderen kunnen fijn buitenspelen en met een diepe
tuin op het zuiden geniet je van elke zonnestraal. Het is een project voor iedereen die elke dag het vakantiegevoel wil ervaren.

Wanneer je straks De Maalderij binnenrijdt, valt vooral de frisse architectuur van de woningen op. De gestucte gevels zorgen voor een zomerse uitstraling. Deze vrolijke, lichte basis wordt afgewisseld met natuurlijke, houten elementen en een stoere plint van baksteen. Dankzij dit unieke ontwerp koop je een herkenbare woning die nergens anders in Nederland staat.

Het project bestaat uit tien woningen waarvan vijf rijwoningen. De gevarieerde gevels maken elke rijwoning uniek. Vier woningen hebben een zolder. Eén woning bestaat uit twee woonlagen, maar is extra breed. De hoekwoningen beschikken over een parkeerplaats op eigen erf.

De twee royale twee-onder-een-kapwoningen hebben een breedte van maar liefst zes meter. Hierdoor zijn de woningen op verschillende manieren in te delen. Het is zelfs mogelijk om de begane grond nog verder te vergroten met een uitbouw. De woningen hebben allebei een garage, twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een achterom.

De drie vrijstaande woningen worden gesierd door een stijlvolle erker. Deze erker zorgt voor een prettige lichtinval en biedt een fijn uitzicht. Ook beschik je over een garage en twee parkeerplaatsen op eigen erf.

Zeewolde is het jongste dorp van Nederland (1984). Het dorp wordt omringd door water, bossen en akkergrond, waardoor het een geliefde plek is om te wonen en te recreëren. Er wonen ongeveer 21.000 mensen. Zeewolde heeft voor iedereen genoeg te bieden. Een leuk centrum, goede voorzieningen, basisscholen, een middelbare school, diverse sportverenigingen, twee golfbanen. Eigenlijk te veel om op te noemen. Bovenal is Zeewolde een gemeente met veel ruimte om te recreëren.

Naar Amersfoort en Hilversum is het vanuit Zeewolde een half uurtje rijden met de auto. Amsterdam is in een uur te bereiken. Het busvervoer biedt met verschillende opstapplaatsen verbindingen met Harderwijk, Nijkerk en Almere. Zeewolde heeft vijf verschillende wijken. Op niet al te grote afstand is er nog veel meer vertier. Zo is er het Dolfinarium in Harderwijk. En in Biddinghuizen Walibi World, Dorhout Mees, Flevonice en het Rivièra Parc. Voor jong en oud is er dus genoeg te beleven. Kom daarom leven en genieten in Zeewolde!

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 256.000,- t/m € 498.000,-
Status
in verkoop
Bouwnummers
10

Maten

Perceelopp.
138 t/m 346 m²
Woonopp.
111 t/m 148 m²
Inhoud
338 t/m 458 m³

Foto's

De Maalderij
De Maalderij

Types

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten