in verkoop

Entree van Matena

PAPENDRECHT
Aanneemsom
€ 340.500,- t/m € 549.500,-
Status
in verkoop
Bouwnummers
39

Interesse in deze woning?

Kooyman Eigen Huis BV Papendrecht

cncraqerpug#xbblzna.pbz
078-6150600

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Woningwaarde rapport

Omschrijving

Land van Matena ligt tussen het nieuw ingerichte groengebied langs de Matenasche Scheidkade en de wijk Baanhoek-West in Papendrecht. Het toekomstige woongebied grenst aan de Tiendzone, een bijzonder stuk behouden cultuurhistorie. Groen en water geven
extra woonplezier in Land van Matena.

Land van Matena ligt op een ideale locatie. Vanuit de wijk rijdt u straks zo de A15 op, waardoor u binnen een mum van tijd in Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem zit. En op de fiets ben je binnen 15 minuten in het centrum van Papendrecht en ook in de uitgestrekte polders van Het Groene Hart. Of verken De Biesbosch. Hier zijn allerlei recreatieve fietsroutes uitgezet.

Het plan
In het deel Entree worden 39 bijzondere woningen gerealiseerd. Slanke elementen zoals torentjes en een zeer rijke detaillering bepalen het statige, sjieke, dorps-stedelijke karakter van de wijk. De individuele gevels krijgen verschillende breedtes en hoogtes en zijn herkenbaar door de variatie in gevelindelingen en kleurgebruik.

De woningen
Het plan biedt 12 royale twee-onder-een-kap woningen, 4 hoekwoningen en 23 tussenwoningen (tot wel 190 m² woonoppervlak).
De woningen worden all-electric (gasloos) uitgevoerd.

Inschrijven
Vanaf vrijdag 19 april 12:00 uur tot woensdag 1 mei 2019, 12:00 uur is het voor kandidaten met een volgnummer mogelijk om online in te schrijven voor de woningen in project Entree van Matena. Bij de inschrijving dienen het volgnummer en een financieringsverklaring* bijgevoegd te worden.

Tussen 1 en 9 mei vinden de gesprekken plaats met de kandidaten met een volgnummer.
Vanaf 9 mei 12:00 uur tot 20 mei 12:00 uur is het mogelijk voor overige belangstellenden om in te schrijven voor de woningen in project Entree van Matena.

7 slaapkamers
De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp en worden volledig gasloos. De garage bij de tweekappers wordt volledig geïsoleerd. De verschillende varianten rijwoningen hebben een inwendige breedte van 5,7, 6,0 of 6,3 meter. Door de ruime afmetingen van deze bijzondere woningen zijn tot wel 7 slaapkamers mogelijk! Alle woningen bieden onder andere de optie om een aanbouw van 1,2 of 2,4 m te realiseren op de begane grond.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 340.500,- t/m € 549.500,-
Status
in verkoop
Bouwnummers
39

Maten

Woonopp.
136 t/m 192 m²
Inhoud
518 t/m 785 m³

Foto's

Entree van Matena
Entree van Matena
Entree van Matena
Entree van Matena
Entree van Matena
Entree van Matena
Entree van Matena
Entree van Matena

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten