in verkoop

Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen

VEENENDAAL
Aanneemsom
€ 825.000,- t/m € 895.000,-
Status
in verkoop
StartBouw
onbekend
Oplevering
onbekend
Bouwnummers
2

Interesse in deze woning?

Typisch22

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Woningwaarde rapport

Omschrijving

In het plan Bijzonder Wonen in Veenendaal-oost worden twee middels garage geschakelde vrijstaande woningen ontwikkeld. Het ontwerp is inmiddels definitief en er is een aannemer gevonden om deze twee woningen te realiseren. De kavels zijn maar liefst 719 en 808 m2 groot en hebben een diepe tuin op het westen.

Hazen, reeën in de ochtenddauw en zeldzame kalkmoerassen die bijna in je achtertuin groeien; De Groene Grens is een bijzonder mooi stukje Veenendaal. In de afgelopen jaren is het uitgegroeid naar een volwaardig natuurgebied.

De kavels van Bijzonder Wonen zijn bedoeld als "intermediair" tussen wonen en landschap: Een woongebied met een lage woondichtheid als overgang van Veenendaal-Oost naar het natuurgebied De Groene Grens. U kunt hier wonen in een landelijke omgeving maar de binnenstad met al haar voorzieningen is binnen 10 fietsminuten te bereiken. Dit rustieke landschap met haar bijzondere flora en fauna kan uw achtertuin worden. Met recht Bijzonder Wonen!

Veenendaal-oost is een woonwijk in wording en ligt vlakbij. Ook het winkelcentrum in deze wijk is in opbouw. Recent is een grote supermarkt geopend. Ook het Ontmoetingshuis bevindt zicht in deze wijk. Hier vindt u drie basisscholen, kinderopvang, horeca, een tweetal kerken en een sporthal.

Iets verder weg, op zo'n tien fietsminuten ligt het centrum van Veenendaal, met al haar voorzieningen. Met een enorm en gevarieerd winkelaanbod is het altijd leuk winkelen in Veenendaal. Het centrum is goed bereikbaar en modern.

Naast het grote winkelcentrum heeft Veenendaal nog veel meer te bieden. De stad heeft bijvoorbeeld een museum waar vaste en afwisselende tentoonstellingen worden gehouden. Daarnaast is er de Cultuurfabriek waar de bibliotheek en de kunstuitleen zijn gevestigd. Een avondje uit kan uitstekend in het Filmhuis of Theater de Lampegiet waar grote én kleine artiesten optreden. Daarnaast zijn er diverse gezellige horecagelegenheden.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 825.000,- t/m € 895.000,-
Status
in verkoop
Start bouw
onbekend
Oplevering
onbekend
Bouwnummers
2

Maten

Perceelopp.
719 t/m 808 m²
Woonopp.
175 t/m 175 m²
Inhoud
890 t/m 890 m³

Foto's

Geschakelde vrijstaande woningen Bijzonder Wonen

Kaart

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten