in verkoop

Plan G fase 2

DEVENTER
Aanneemsom
€ 380.000,- t/m € 685.000,-
Status
in verkoop
Bouwnummers
20

Interesse in deze woning?

ten Hag makelaars Deventer B.V.

qriragre#graunt.ay
0570-666999

Wilt u weten of u deze woning kunt betalen?
Kan ik deze woning kopen?

Benieuwd naar de huidige hypotheekrentes?
Bekijk actuele hypotheek rente

Woningwaarde rapport

Omschrijving

Plan G | IN VERKOOP
Geweldig wonen in Deventer

Zoek je een moderne gezinswoning in een fijne, kindvriendelijke omgeving? Neem dan eens een kijkje bij Plan G in Deventer! De 'G' in Plan G staat voor Geertruidentuin, als verwijzing naar het vroegere Sint Geertruiden Ziekenhuis dat decennialang op deze locatie operationeel was. Tegelijkertijd staat de 'G' voor groen, gezellig, gelukkig en gezond. Kortom: in Plan G is het geweldig wonen op een karakteristieke en op een van de mooiste plekken in Deventer!

Het fijne aan Plan G is dat je in de basis al een ruime keuze hebt. In totaal verrijzen er 142 nieuwbouwwoningen. Uiteraard in verschillende typen en met diverse opties. In het voormalige Sociaal Medisch Centrum Deventer, een monumentaal stukje ziekenhuis dat behouden blijft, komen 81 bijzondere appartementen in diverse uitvoeringen.

De woningen van fase 1 zijn bijna allemaal verkocht. Tijd dan ook voor de volgende fase.
Fase 2 bestaat uit de 20 woningen en is gelegen aan de noordwestzijde van het SMCD-gebouw, in het groene park van Plan G. Kenmerkend voor de historisch plek waarop de woningen van fase 2 worden gerealiseerd, zijn de prachtige monumentale bomen aan de Ceintuurbaan en de Van Calcarstraat. Het woningaanbod is gevarieerd en bestaat uit ruime eengezinswoningen, herenhuizen met 4 woonlagen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaand geschakelde woningen. Jouw ideale woning zit hier zeker tussen. Op het binnenhof tussen de woningen, worden auto's uit het zicht, geparkeerd. Hierdoor is het optimaal genieten van de mooie, groene woonomgeving.

Voor meer informatie over het nieuwbouwplan en/of wil je je inschrijven bezoek dan de projectwebsite. Inschrijven voor een woning in fase 2 kan tot en met woensdag 4 augustus aanstaande.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze, na goedkeuring door de opdrachtgever, op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Aanneemsom
€ 380.000,- t/m € 685.000,-
Status
in verkoop
Bouwnummers
20

Maten

Perceelopp.
111 t/m 213 m²
Woonopp.
122 t/m 242 m²
Inhoud
431 t/m 839 m³

Foto's

Plan G fase 2
Plan G fase 2
Plan G fase 2

Types

Neem contact met ons op

Bekijk de actuele rentetarieven en de maandlasten voor deze woning

Een hypotheekadviseur vinden?

Klik hier
Nationale woningbond
Weten wat je gaat betalen per maand?
Bereken hier de maandlasten van je hypotheek
Bereken de maandlasten